Hoppa till innehåll
Recension

Easycredit

3

Easycredit är en av de ledande aktörerna inom kreditgivning och är ett varumärke inom Northmill som grundades 2006. Northmill är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar enkla och trygga finanstjänster för alla.  Är ett av Europas största kreditvärderingsbolag.

Uppdaterad
Comparia.se » Easycredit
Ansök hos Easycredit

Låninformation

  • Lånebelopp: 0 - 0 kr
  • Ränta: 14.90 - 23.90%
  • Löptid: 1 mån - 5 år
  • Ålderskrav: 16 år
  • Kreditupplysning: Creditsafe
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Ja

Prisexempel

Lånebelopp krLägst att betala/mån
1 000475
5 000475
10 000 kr950
* Läst betala i månaden, månadsräntan ligger på fr. 1,24% till 1,91%.

Vilka är Easycredit?

Easycredit grundades redan 2006 och började ge ut lån på den svenska marknaden. Från början gick det endast att låna från 1 000 upp till 3 000 kr men i takt med att bolaget vuxit har beloppen stadigt utökats upp till 20 000 kr.

Varumärket ägs av Northmill AB, en av pionjärerna i Sverige inom sms- och snabblån. I koncernen ingår även varumärkena Credigo och Credway.

Easycredits lån

Det finns endast ett form av lån numera och det är enkelt se vad du kommer behöva betala av per månad. Vilken månadsränta du får får du veta vid ansökan men dom har månadsränta  på 1,24% till 1,91%.

Alla lån tas utan UC och du kan  alltid har rätt att lösa in hela lånet i förtid, du behöver alltså inte betala ränta i 16 månader utan bara för den tid du önskar ha lånet. Skulle du exempelvis få tillbaka på skatten är det en klok idé att använda de pengarna för att betala av på lån och andra krediter.

Fördelar

Easycredit har branschens bästa öppettider, till 21:00 på vardagar och till 18:00 på helger (inklusive röda dagar). Kundservice är hjälpsamma att ha att göra med och svarar snabbt i telefon. Dom har även en smidig chatt på sin sajt.

Utbetalning: Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken konto: Pengarna på kontot inom en timme, även helger. Beviljad med annat konto före kl. 13.30: Pengarna på kontot samma vardag (senast kl. 17:30). Beviljad med annat konto efter kl. 13.30: Pengarna på kontot nästkommande bankdag (senast kl. 13.00).

Nackdelar

Dom långa ränte-kostnaderna på lån kanske kompenseras med den höga uttagsavgiften på 295 kr per uttag.

Bra att veta

Easycredit ett säkert kort. Kreditupplysning tas via Creditsafe som är utan UC. Det går att bli beviljad en kontokredit här utan en taxerad inkomst, om du kan styrka inkomsten som du angav i ansökningsformuläret genom att skicka in ett inkomstunderlag.

Kontakta Easycredit

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.