Hoppa till innehåll
Recension

Northmill bank

4.5
4.7 på Trustpilot

Northmill Bank är en digital bank som erbjuder flexibel kredit kopplat till en app, kort och konto. De har 4,7 i betyg efter 1139 omdömen.

Uppdaterad
Comparia.se » Northmill bank
Ansök hos Northmill bank
Northmill Omdöme - Är Northmill Bank något att ha?

Låninformation

  • Lånebelopp: 1000 - 50000 kr
  • Ränta: 7.9 - 22.9%
  • Löptid: 3 mån - 8 år
  • Ålderskrav: 20 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Ja

Flexibel kredit hos Northmill Bank

Northmill Bank erbjuder en flexibel kredit i deras produkt kontokredit. Beloppet du kan nyttja är mellan 1000 kr upp till 50 000 kr och är kopplat till banken. Till skillnad från andra kontokrediter har du ett bankkonto dit du kan koppla ett kort, sätta in pengar och nyttja flera andra tjänster. T.ex. så har de möjligheten att samla lån med deras tjänst ”Reduce”.

Omdöme

Vår uppfattning och granskning av Northmill ger oss en bra uppfattning. De är en seriös aktör med bra lånevillkor och tillgänglig support. Uppfattningen delar vi med många tidigare kunder. På TrustPilot (4,7 av 1139 omdömen) och olika forum hittar vi flera bra kommenterar. Därav ser vi ingen anledningen att inte kunna rekommendera Northmill. Allas uppfattning är alltid olika och det finns givetvis kunder som haft en dålig upplevelse, men vi ser inga tecken på att oschyssta metoder ska användas.

Kontakta Northmill bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.