Hoppa till innehåll
Recension

Arcadia Finans

3

Arcadia Finans jämför ens ansökan med ett stort antal banker och långivare, ca 20 stycken. Hos Arcadia Finans kan man låna mellan 5 000 och 600 000 kronor. Arcadia Finans har ett nära samarbete med Freedom Finance.

Uppdaterad
Comparia.se » Arcadia Finans
Ansök hos Arcadia Finans

Låninformation

  • Lånebelopp: 25000 - 600000 kr
  • Ränta: 2.95 - 27%
  • Löptid: 1 - 20 år
  • Ålderskrav: 35 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Nej

Kontakt

Prisexempel

Lånebelopp krLägst att betala/mån
25 000 krFrån 240 kr
50 000 krFrån 480 kr
100 000 krFrån 831 kr
Beräkningarna är gjorda på att man betalar tillbaka under 10 år.

Vilka är Arcadia Finans?

Arcadia Finans finns för att hjälpa dig på lånemarknaden. Man skickar kostnadsfritt in sin ansökan och genom ett samarbete med låneförmedlaren Freedom Finance hjälper de till att hitta det bästa lånet genom att jämföra över 20 banker och långivare. Trots att ansökan skickas till flera banker och långivare görs endast en kreditupplysning hos UC.

Fördelar

Kostnadsfritt att ansöka om lån

Accepterar betalningsanmärkningar

Kan användas både för att omplacera lån och för att jämföra olika långivare om man vill ta ett nytt lån.

Nackdelar

Det negativa med Arcadia Finans är att det är svårt att få grepp om vilka de är och varför man ska välja just dem för att låna. Hemsidan lämnar mer att önska – det finns t.ex. inga FAQ’s. Det verkar heller inte finnas någon telefonsupport så vill man ställa frågor gör man det troligtvis bäst genom att skicka mejl. Detta drar ner helhetsintrycket.

Bra att veta

Grundkrav för att ansöka om lån hos Arcadia Finans är att man är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 och att man inte har några obetalda skulder hos Kronofogden.

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.