Hoppa till innehåll
Recension

Bank Norwegian

3

Bank Norwegian erbjuder privatlån från 5 000 - 600 000 kr med individuell ränta från 6,99% - 22,99%. Banken är en av de populäraste kreditgivarna på Comparia och beviljar fler ansökningar än genomsnittet. Norwegian erbjuder även kreditkort, som är extra förmånligt för den som flyger ofta.

Uppdaterad
Comparia.se » Bank Norwegian
Ansök hos Bank Norwegian

Låninformation

  • Lånebelopp: 5000 - 600000 kr
  • Ränta: 5.99 - 23.99%
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Ålderskrav: 20 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Inte OK
  • Direktutbetalning: Nej

Kontakt

Vilka är Bank Norwegian?

Bank Norwegian är en stabil aktör som funnits länge på den svenska marknaden. Bolaget ägs av Norwegian Finans Holding ASA som också äger flygbolaget Norwegian. De är den långivare hos Comparia som erbjuder blancolån upp till 600 000 kr.

Fördelar

Jämfört med traditionella snabblån är Bank Norwegians privatlån billigt. Långivaren har också en förhållandevis hög beviljandegrad jämfört med andra långivare här på Comparia.

Nackdelar

När du ansöker om lån tar Bank Norwegian en kreditupplysning via UC vilket kan vara dåligt för din kreditvärdighet. De accepterar inte heller betalningsanmärkningar och du måste vara minst 23 år för att ansöka om ett lån.

Bra att veta

Bank Norwegian är en komplett bank för privatpersoner och erbjuder många olika typer av privatekonomiska tjänster som till exempel sparkonto, kreditkort och privatlån. Bank Norwegian erbjuder också sina kunder att samla ihop många mindre lån till ett större för att på så sätt få ner räntekostnaderna.

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.