Hoppa till innehåll
Recension

Kontantfinans

4.5
4.6 på Trustpilot

Kontant Finans erbjuder kontokredit upp till 30 000 kr och  är av dom låneaktörerna som erbjuder lägre belopp på lån. Ansökan sker smidigt och du får svar direkt. Läs vår recension och vårt omdöme för mer på fötterna innan du ansöker.

Uppdaterad
Comparia.se » Kontantfinans
Ansök hos Kontantfinans

Fördelar

  • Flexibel kontokredit
  • Utan UC
  • Svar direkt

Låninformation

  • Lånebelopp: 3000 - 30000 kr
  • Ränta: 43.98 - %
  • Löptid: 3 mån - 8 år
  • Ålderskrav: år
  • Kreditupplysning: Bisnode
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Ja

Prisexempel

LånebeloppLånekostnad
1 000 kr90 kr
5 000 kr150 kr
10 000 kr290 kr

Tabellen är beräknad för lån med betalning via autogiro och visar månadskostnad på lån med en återbetalning på 5 år med årsränta 26 % och effektiv ränta på 29,33 %.

Vilka är Kontantfinans?

Är ett konsumentkreditinstitut som erbjuder 3 olika mindre lån: smal, medium och large med fasta återbetalning summor. Deras motto är stabilitet och här kan du låna säkert och bekvämt utan dolda avgifter.

Fördelar

Du kan så låga belopp som 3000 kr till 20 000 kr med lång återbetalningstid på upp till 5 år. Dom har ingen uppläggningsavgift samt ta ingen UC, utan dom använder sig av Bisnode AB. Som låntagare är enkelt att veta vad du ska betala tillbaka, då betalningen sker enligt sk annuitet vilket betyder att du betalar samma belopp varje månad.

Nackdelar

De accepterar inte heller betalningsanmärkningar och du måste vara minst 22 år för att ansöka om ett lån. Hemsidan känns aningen omodern, men gör dock sitt jobb. Betalningstid är 2-3 bankdagar vilket är längre än dom flesta aktörerna.  

Bra att veta

Hos Kontant Finans får du ett tydligt och tryggt lån som gör det enkelt att planera din ekonomi. Du har även rätt att utnyttja 2 betalningsfria månader per år.

Kontakta Kontantfinans

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.