Hoppa till innehåll
Comparia.se » Blogg » Nordea Vardagspaket – vad är det?

Nordea Vardagspaket – vad är det?

Många av våra besökare undrar vad Nordeas vardagspaket är för något. Därför har vi tagit fram denna artikel för att utförligt förklara vad det är, vad det innebär och vem det berör. Kanske är du en av alla som har sett en dragning i Nordea på ”Vardagspaket” varje månad?

Det här är Nordeas vardagspaket

Vardagspaketet hos Nordea är deras grundpaket som innehåller alla de ekonomiska tjänster som en privatperson kan tänkas behöva. Det är grundläggande konton och funktioner för överföringar, sparande och annan ekonomihantering.

Grundpaketet innehåller:

  • Bankkonto
  • Nordea debet kort
  • Ekonomihantering (överföringar, betalningar, autogiro, e-faktura)
  • Swish

Vad kostar paketet?

Priset för vardagspaketet varierar beroende på vilken typ av kund du är. Standardpriset är 39 kr per månad. Är du en förmåns- eller premiumkund kostar det bara 29 kr per månad. För studenter kostar det 22 kr per månad. Alla nya kunder får alltid 2 månader gratis som ett välkomsterbjudande.

Ingår lån och krediter i vardagspaketet?

Nej, inga tjänster för att privatlån eller kreditkort ingår i vardagspaketet hos Nordea utan endast grundläggande tjänster för att sätta in din lön eller spara andra pengar. Givetvis kan du ansöka om dessa separat och bli beviljad utöver vardagspaketet men om du är ute efter en kredit direkt finns det ingen anledning öppna ett vardagspaket hos Nordea.