Hoppa till innehåll
Recension

Meddelandelån

3

Meddelandelån ingår i gruppen C Finance AB, ett företag som var bland de allra första att erbjuda låneformen smslån i Sverige. Bolaget har erbjudit snabblån sedan 2006 och har på den tiden byggt upp ett stort förtroendekapital hos både kunder och branschen i övrigt. Man är medlem i branschorganisationen SKEF och är en populär långivare hos kunderna.

Uppdaterad
Comparia.se » Meddelandelån

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt
2 0002 487
5 0005 580
10 000 kr11 176
*Totalkostnad på en månad avbetalning.

Vilka är Meddelandelån?

Meddelandelån är ett av de första långivarna som kom till Sverige (redan 2006) och erbjöd snabba och säkra lån via telefonen. På den tiden via SMS. De är en mycket populär långivare och har ett gott rykte bland kunderna tack vare bland annat generösa öppettider och tydliga priser.

Fördelar

Meddelandelån kör ett enkelt och tydligt koncept genom att erbjuda sms lån snabbt och enkelt utan krusiduller. De håller vad de lovar, har riktigt bra öppettider och redovisar sina priser på ett ärligt sätt.

Detta är helt enkelt ett klassiskt sms lån som lever upp till förväntningarna. Knappast billigast på marknaden men långt ifrån dyrast heller. Med andra ord ett perfekt alternativ för den som behöver låna pengar och tryggt och är beredd att betala lite extra för detta.

Nackdelar

Det enda negativa ur vår synvinkel är att bolaget kräver att du ska ha fyllt 20 år för att kunna låna. Återbetalningstid är endast en eller två månader. Vilket kan uppfattas betydligt mycket snabbare än vad många önskar. Beloppen som går att låna börjar från 4000 kr och går hela vägen upp till 30 000 kr, vilket kan vara något lågt i förhållande till andra i samma kategori. T.ex. så erbjuder Klara lån denna typ av snabba lån upp till 150 000 kr.

Bra att veta om Meddelandelån

Här har du stor chans att få ditt lån beviljat så länge du inte har någon betalningsanmärkning. Anmärkning gör det alltid svårt att bli beviljad. Utöver det är har vi ingenting som du kan behöva att tänka på. Det är en enkel och tydlig långivare.

Kontakta Meddelandelån

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.