Hoppa till innehåll
Recension

Flexlimit

3

Med Flexlimit får du en flexibel kontokredit till schysta villkor. Du väljer själv om du vill delbetala eller slutbetala ditt lån. Långivaren ägs av stabila C Finance som har funnits i branschen länge. Bland annat med varumärket Meddelandelån.

Uppdaterad
Comparia.se » Flexlimit

Prisexempel

Lånebelopp krLånekostnad totalt
10 00013 226
15 00019 344
20 000 kr 25 462
* Totalkostnad på lån i 12 månader.

Vilka är Flexlimit?

Flexlimit är en så kallad kontokredit. Bäst kan det liknas vid en blandning mellan ett snabblån och ett kreditkort. Med en kontokredit får man flexibiliteten gällande avbetalning hos ett kreditkort. Men räntenivåerna och snabbheten till pengarna påminner mer om ett vanligt smslån.

Bolaget bakom Flexlimit är C Finance AB och grundades 2015. De har genom åren samlat på sig flera goda omdömen och är idag en omtyckt aktör. Deras filosofi är enkelhet, tydlighet och att hjälpa vanliga människor.

Öppettider och kundtjänst

Bedömning och hantering av ansökningar sker måndag till fredag mellan 08.00 och 16.00, vilket motsvarar Flexlimits öppettider. Kundtjänsten kan du kontakta per telefon mellan 08.00 och 12.00 måndag till fredag. Det givetvis bara att skicka e-post också, med ungefär 1-2 dagars svarstid.

Vi på Comparia kan tycka att det är något begränsade öppettider och kundtjänsten bör kunna erbjuda en större tillgänglighet. Vår bedömning är därför att Flexlimit har en dålig kundtjänst och öppettider.

Fördelar

  • Flexlimit är inte billigast på marknaden men dom är långt ifrån dyrast
  • Vid ansökan tas ingen UC så det är helt riskfritt för dig att ansöka

Nackdelar

  • Det går inte att låna mindre än 3 000 kr och inte mer än 20 000 kr
  • Du behöver vara minst 20 år

Bra att veta

Flexlimit ägs av C Finance som funnits med länge på både den svenska och den finska marknaden vilket gör Flexlimit till ett tryggt val. Dom har heller inga dolda avgifter samt en trevlig kundtjänst.

Kontakta Flexlimit

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.