Hoppa till innehåll
Recension

Lånbutiken

3

Lånbutiken.se är en del av Risicum Capital AB  en av väldens ledande konsumentkreditföretag och finns i 10 länder. Dom lån och snabblån utan säkerhet.

Uppdaterad
Comparia.se » Lånbutiken
Ansök hos Lånbutiken

Kontakt

Prisexempel

LånebeloppLånekostnad
5 000 kr1000
10 000 kr1000
5 000 kr2500

Löpande kontokredit med flexibel återbetalning. Lägsta månadsbelopp: 1000 kr (amortering inkl. ränta och avgifter). Kontoavgift: 49 kr/månad. Uppläggningsavgift: 390 kr. Årsränta: 35% (2,92% per månad). Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 40 000 kr i 37 månader. Totalt att återbetala 61 106,78 kr (ifall kunden betalar minimibeloppet varje månad). Effektiv årsränta: 46,49%.

Vilka är Lånbutiken?

Lånbutiken.se är en del av Risicum Capital AB  som är ett av de ledande konsumentkreditföretagen i världen och finns i 10 länder. De erbjuder flexibel kontokredit och snabblån för privatpersoner.

Fördelar

Här kan du låna kreditbelopp från 3 000 kr upp till 50 000 kr med flexibel en återbetalning. De har snabba utbetalningar under dom generösa öppettiderna som är: vardagar 7–21, lördag 9-17 och söndagar 11-17. Har du bank hos Nordea och Handelsbanken har du oftast pengarna inom en timme och det gäller även helger. De tar heller ingen UC som påverkar dig för framtida lån.

Nackdelar

Lånbutiken accepterar inte  betalningsanmärkningar. Lägsta återbetalningsbelopp 1000 kronor per månad (amortering inklusive. ränta och avgifter) och det är högre än många andra aktörer. Du betalar även en konto-avgift på 49 kronor per månad. Det är lite dyrare än snittet att låna här men tillgängligheten är desto bättre.

Bra att veta

Du har alltid rätt att skjuta på betalning en gång på 14 dagar om behov skulle behövas. Behöver du låna pengar på en helg så har dom även helglån.

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.