Hoppa till innehåll
Recension

Expresskredit

3

Expresskredit är ett varumärke som startade 2008 och är en seriös aktör på marknaden. Här kan du ansöka om flexibla snabblån  "sms lån"  med flexibel kontokredit utan UC och fort går det.

Uppdaterad
Comparia.se » Expresskredit

Kontakt

Vilka är Expresskredit?

Expresskredit är ett varumärke inom koncernen SmsPengar Norden, där även varumärket Smspengar ingår. Vi rekommenderar att du bara lånar hos Expresskredit om du verkligen behöver pengarna snabbt. Viktigt komma ihåg att ett lån här blir mycket dyrt och om du har möjlighet kontrollera kolla efter billiga lån innan. Lånen från Expresskredit går att ansöka mellan 1000 kr och upp till 30 000 kr.

Fördelar

  • Snabba utbetalningar, enkel ansökan och ingen UC och 18-årsgräns är vad många förväntar sig av ett snabblån och Expresskredit gör ingen besviken på de punkterna
  • Som mest lånar du 30 000 kr och priserna må vara dyra men Expresskredit är ärliga och tydliga med vad det faktiskt kostar

Nackdelar

  • Godtar ej betalningsanmärkning
  • Räntorna är i saftigaste laget för en kund som inte behöver pengar akut
  • Tänk efter noga innan du lånar här

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.