Hoppa till innehåll
Recension

Smspengar

4.9
4.7 på Trustpilot

Smspengar är ett konsumentkreditbolag där fokus ligger på tydlighet och enkelhet. De har goda omdömen och vi upplever hela processen som smidig.

Uppdaterad
Comparia.se » Smspengar
Ansök hos Smspengar

Fördelar

 • Utbetalning 24/7
 • Besked direkt
 • Upp till 30 000 kr

Nackdelar

 • Hög ränta

Låninformation

 • Lånebelopp: 1000 - 30000 kr
 • Ränta: 42.50 - %
 • Löptid: 3 mån - 8 år
 • Ålderskrav: 18 år
 • Kreditupplysning: Creditsafe
 • Betalningsanmärkning: Inte OK
 • Direktutbetalning: Ja
Vår kommentar

Lån hos Smspengar

Ett lån hos SMSpengar är enkelt att ansöka om går att få beviljat upp till 30 000 kr. Det är ett form av kreditutrymme som kallas för kontokredit. Lånet har en hög ränta och är en högkostnadskredit. Du bör därför ha en plan för återbetalningen, som sker varje månad och om inte fullt återbetald blir ränta på.

Ansök hos Smspengar nu

Prisexempel

Lånebelopp krLånekostnad totalt
1 0001 453
10 00010 752
30 000 kr31 415
*Totalpris på återbetalning på 30 dagar.

Vilka är SMSpengar?

Smspengar har funnits på marknaden sedan 2007 och uppger att de sedan dess har hjälpt över 150 000 kunder. Företaget profilerar sig som en långivare med snabba utbetalningar samt att dom är marknadsledande aktörer inom SMS-lån och flexibla krediter. De erbjuder idag kontokredit upp till 30 000 kr och har flexibla villkor.

Fördelar

Fördelarna med SMSpengar är flera och vi är faktiskt positivt överraskade. Det är en flexibel och modern långivare som sedan 2007 fortsatt innovera sitt erbjudande. Idag är de ett av de starkaste för kunder som behöver en extra kreditlina i vardagen.

 • Snabb utbetalning när godkänd: SMSpengar erbjuder utbetalning dygnet runt alla dagar i veckan för dig som har en beviljad kredit. De godkänner krediter vardagar mellan 8 – 16.
 • Låga grundkrav: Precis som vid alla lån behöver du ha en betalningsförmåga men SMSpengar är generösa och godkänner även dig med låg kreditvärdighet från 18 år.
 • Brev via Kivra: Du kan få alla kommunikation digital och behöver inte ösas med papperspost om du inte önskar.

Nackdelar

Nackdelarna med SMSpengar är att utbetalningar endast sker på vardagar. De vill säga inga utbetalningar på helgerna är möjliga. Betalning sker på vissa banker nästa vardag. Kundtjänsten kan vara något långsam att besvara förfrågningar men om du istället genomför processen utan avbrott går det snabbt såklart.

Utbetalning från SMSpengar

Utbetalningen från SMSpengar sker direkt med hjälp av Trustly. Anslutna banker är Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. Ansökningar godkänns vardagar mellan 08:00 och 16:00. Alla beviljade ansökningar kan få utbetalningar dygnet runt och när som helst i veckan. I skrivande stund erbjuder de en kontokredit som möjliggör denna flexibilitet och som de själva säger ”som ett kreditkort i mobilen”.

Kontakta Smspengar

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.