Hoppa till innehåll
Recension

Aros Finans

3

Aros Finans är inriktade på konsumentlån och man kan ansöka om lån på upp till 600 000kr. Aros Finans har ett nära samarbete med Axo Finans.

Uppdaterad
Comparia.se » Aros Finans
Ansök hos Aros Finans

Låninformation

  • Lånebelopp: 10000 - 600000 kr
  • Ränta: 2.95 - 26%
  • Löptid: 1 - 18 år
  • Ålderskrav: 20 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Nej

Prisexempel

Lånebelopp krLägst att betala/mån
5000 krFrån 98 kr
50 000 krFrån 578 kr
100 000 krFrån 1111 kr
Beräkningarna är gjorda på att man betalar tillbaka under 10 år.

Vilka är Aros Finans?

Aros Finans skickar ut din ansökan till 17 banker och svaret får man sedan skickat direkt till ens e-postadress. När man ansöker om ett lån hos Aros Finans så binder man inte upp sig på att faktiskt ta ett lån om man inte får något erbjudande som passar. Låneansökan kostar ingenting och det finns inga dolda avgifter. Om du bestämmer dig för att acceptera ditt lånerbjudande behöver du endast skriva under och skicka tillbaka till den valda långivaren. Aros finans har ett tätt samarbete med Axo Finans för att försäkra deras kunder om att det ska vara en trygg och smidigt process. Räntan hos Aros Finans är mellan 2,95%-24,00%.

Fördelar

Ansök om lån upp till 600 000 och få bästa låneerbjudanden från upp till 17 banker direkt till din e-postadress.

Aros Finans har en snabb svarstid när man ansöker om lån.

Kundtjänsten kan kontaktas varje dag mellan 9:00-16:00.

Nackdelar

Aros stora svaghet är deras kundtjänst. På deras hemsida finns endast en mejladress och ingen information om telefonsupport. Det saknas också en FAQ-sida.

Bra att veta

För att ansöka om lån hos Aros Finans kan man inte ha några betalningsanmärkningar, man måste vara folkbokförd i Sverige, ha en inkomst på minst 150 000 kr/ år och vara över 20 år. Aros Finans har även en startavgift på 495 kr.

Kontakta Aros Finans

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.