Hoppa till innehåll
Recension

Vivus

Vivus är en del av koncernen 4finance AB, där även varumärket Onea ingår. 4finance har funnits länge i Sverige och har hundratusentals kunder. Långivaren är specialiserad på snabblån och är en av de absolut största aktörerna idag på den svenska marknaden.

Ansök hos Vivus

Sammanfattning av Vivus

  • Lånebelopp: 2000 - 50000 kr
  • Ränta: - %
  • Löptid: 1 mån
  • Ålderskrav: år
  • Kreditupplysning: Creditsafe
  • Betalningsanmärkning: OK
  • Direktutbetalning: Nej

Kontakt

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt kr
2 0002 559
3 0003 591
10 000 kr10 815 kr

Vilka är Vivus?

Vivus erbjuder snabblån från 2000 kr upp till 20 000 kr. Varumärket ägs av 4finance Group, en aktör helt inriktad på snabblån. Idag är Vivus en av de dominerande aktörerna på den svenska snabb- och smslånemarknaden.

Fördelar

Den största fördelen med Vivus är ett av marknadens bästa erbjudanden för nya kunder. Som ny kund kan du låna upp till 6 000 kr utan att betala någon ränta. Detta faktum har skaffat Vivus hundratusentals nya kunder.

Under ordinarie öppettider betalas pengarna ut inom 15 minuter till dig som har konto i Nordea eller Handelsbanken. Har du en annan bank än dessa måste din ansökan beviljas senast kl 13:00 på en vardag för att du ska få pengarna samma dag. Betala tillbaka hela eller delar av krediten varje månad, samt ansöka om att ta ut mer pengar upp till din kreditgräns.

Nackdelar

Om du inte betalar av hela lånet på en gång, kan Vivus precis som andra sms lån bli dyrt i längden. För dig som behöver låna en större summa pengar, finns billigare långivare.

Bra att veta

Det kan verka lockande att låna 6 000 kr som ny kund men vår erfarenhet är att många kunder hamnar i långa och dyra avbetalningar då de inte kan lösa hela lånet på en gång. Låna därför inte mer än du behöver.