Hoppa till innehåll
Recension

Spargo Finans

3.5

Erbjuder lån utan säkerhet upp till 150 tusen med en löptid på 120 månader. Spargo Finans är en del av Thorn Svenska AB står bakom en mängd långivare.

Uppdaterad
Comparia.se » Spargo Finans

Låninformation

  • Lånebelopp: 10000 - 150000 kr
  • Ränta: 9.84 - 20.6%
  • Löptid: 1 - 10 år
  • Ålderskrav: 17 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Inte OK
  • Direktutbetalning: Nej

Vilka är Spargo Finans?

Spargo Finans en låneförmedlare som erbjuder snabba utbetalningar, samma dag eller dagen därpå upp till 150 000 kr. Det som skiljer Spargo Finans från deras andra långivare är det högre lånebeloppet. Sidan är enkelt och sparsmakad den gör vad den ska.

Fördelar

Det finns inga inkomstkrav utan det görs en individuell bedömning, där de väger dina utgifter mot inkomster. Spargo Finans kan passa för dig som inte har så lätt att få ett banklån. De har även lån med låg ränta i jämförelse med andra snabblån och du signerar enkelt med BankID.

Sajten är väldigt enkelt att använda och du får svar redan inom en timme med din låneansökan under öppettiderna. Utbetalning sker samma dag eller nästkommande vardag. Detta tycker vi är väldigt fort om man jämför med andra låneaktörer på marknaden. Räntorna är helt klart godkända men det finns lägre att tillgå.

Nackdelar

Dom gör en UC på dig. Det är ganska surt att behöva betala för en uppläggningsavgift 595 kr på att administrationskostnader tillkommer varje månad på: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Hur du än gör kommer du inte ifrån den kostnaden men du kan spara in genom att ha autogiro. Räntan är högre än på bank.

Kontakta Spargo Finans

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.