Hoppa till innehåll
Recension

Santander consumer bank

1

Santander consumer bank erbjuder privatlån från 10 000 - 350 000 kr med individuell ränta från 3,95−12,95 %.  Dom erbjuder även kreditkort. Dom tillhör den globala koncernen Banco Santander som har 133 miljoner kund och dom fyllde nyligen 160 år.

Uppdaterad
Comparia.se » Santander consumer bank

Låninformation

  • Lånebelopp: 10000 - 350000 kr
  • Ränta: 3.95 - 12.95%
  • Löptid: 2 år - 12 år
  • Ålderskrav: 20 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Inte OK
  • Direktutbetalning: Nej

Vilka är Santander consumer bank?

Santander Consumer bank är en stabil aktör som funnits länge på den svenska marknaden och tillhör den globala koncernen Banco Santander som har 133 miljoner kunder och drivit verksamhet i 160 år. De erbjuder lån upp till 300 000 kr och det relativt enkelt att ansöka.

Fördelar

Dom erbjuder låg ränta jämfört mot många andra låneaktörer,  räntan sätts efter dina förutsättningar. Du väljer själv återbetalningstid upp till 12 år och kan när som helst lösa lånet utan kostnad. Dom har heller ingen uppläggningskostnad.

Nackdelar

När du ansöker om lån så tar Santander Consumer bank en kreditupplysning via UC vilket kan vara dåligt för din kreditvärdighet. De accepterar inte heller betalningsanmärkningar och du måste vara minst 20 år för att ansöka om ett lån och fast inkomst på minst 150 000 kronor. Om du har anmärkningar rekommenderar vi dig att besöka vår sida om lån med betalningsanmärkningar. Där hittar du alla alternativ.

Bra att veta

Santander Consumer bank är en komplett bank för privatpersoner och erbjuder många olika typer av privatekonomiska tjänster som till exempel, kreditkort, blancolån och sparkonto. Dom bjuder just nu på 3 månader gratis Låneskydd, som är en försäkring som hjälper du har ekonomiskt svårt betala av ditt lån t.ex. vid sjukdom. Dock är avgiften ganska hög då den är procent baserat månadskostnaden om du vill fortsätta.

Kontakta Santander consumer bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.