Hoppa till innehåll
Recension

Saldo

4

Saldo är en flexibel och enkel konsumentkredit som också kallas för kontokredit. Du kan göra uttag på hela eller delar av summan och återbetala i egen takt. Vi lämnar en rekommendation och gott omdöme på Saldo.

Uppdaterad
Comparia.se » Saldo
Ansök hos Saldo

Låninformation

  • Lånebelopp: 10000 - 20000 kr
  • Ränta: 19.5 - 39.5%
  • Löptid:
  • Ålderskrav: 18 år
  • Kreditupplysning: Bisnode
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Ja

Om Saldo

Saldo är ett modernt och internationellt företag som erbjuder enkla lån med hög teknisk funktionalitet för att hantera din kredit. Lånprodukten de erbjuder är en kontokredit mellan 10 000 kr och 20 000 kr. Företaget grundades 2006 i Finland och finns sedan 2020 i Sverige och Litauen. De har över 500 000 nöjda kunder som tas hand om av 50 medarbetare.

I Finland erbjuder de privatlån, billån och företagslån men i Sverige endast kontokredit för tillfället. Enligt vår information kommer de även börja erbjuda privatlån inom kort.

Omdöme

På TrustPilot har Saldo i skrivande stund 527 omdömen med ett genomsnitt av 2,9. Betyg mellan 1 – 3 stjärnor utgör endast 6% av alla omdömen så det är fåtal omdömen som drar ner snittbetyget. I vår undersökning ser vi ingen anledning att avråda från Saldo då deras betyg överlag är goda och kunder verkar vara nöjda.

Kontakta Saldo

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.