Hoppa till innehåll
Recension

Qred företagslån

4.5

Qred erbjuder smart finansiering för företag genom lån och företagskort. De är en bra partner och smart verktyg för verksamheter som växer med personal, maskiner eller har bristande rörelsekapital för stunden. Läs vårt omdöme och recension av Qred.

Uppdaterad
Comparia.se » Qred företagslån
Ansök hos Qred företagslån

Fördelar

  • Väx ditt företag
  • Modern partner
  • Passar flera verksamheter

Omdöme

Enligt vår undersökning är Qred en pålitlig och omtyckt tjänst. Det finns över 1000 omdömen kring bolaget och genomsnittligt är 4,5 av 5 i betyg. På TrustPilot uppgår omdömet till hela 4,6 på 700 omdömen. Ett mycket bra genomsnitt i förhållande till andra företagslån i Sverige.

Kort och lån

Verksamheten har som huvudsakligt mål att hjälpa till med finansiering av företag. Deras marknad är inte bara Sverige utan de är verksamma i 7 länder till däribland Finland, Danmark och Belgien. Finansieringen i Sverige är antingen via lån eller factoring. Första är ett klassisk lån och factoring så säljer du dina fakturor till Qred innan du har fått betalt från kunden, och får betalt direkt.

Utöver lån och factoring erbjuder de även företagskort. Det är ett kort som digitaliserar kvitton och ger återbäring på dina köp. Kortet har en kredit vilket också blir en form av finansiering och du bör se kortet som ett kreditkort.

Ränta på företagslån hos Qred

Räntan på Qred fungerar något annorlunda i förhållande till andra banker. Kort och gott har Qred ingen ränta, 0%, på sina företagslån. Med det sagt är det inte gratis att låna pengar av Qred utan man räknar ut en fast månadskostnad för ditt lån. Månadskostnaden motsvarar en del avbetalning och en del avgift för att få en beviljad kredit. Det innebär faktiskt att du har en effektiv ränta/kostnad för att låna pengarna från Qred, men de väljer inte att kalla det ränta i sina lånevilkor.

Månadsavgiften hos Qred sätts individuellt och de gör en modern bedömning av bolagets siffror, ägarnas erfarenhet och en del andra faktorer.

Kontakta Qred företagslån

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.