Hoppa till innehåll
Pantit logo
Recension

Pantit

4

Pantit är en pantbank online som låter dig belåna eller sälja guld, silver, platina och diamanter. Tjänsten är enkel och du får betalt från första grammet. De har över 350 omdömen från TrustPilot med ett snitt på 4,9.

Uppdaterad
Comparia.se » Pantit
Ansök hos Pantit

Pantsätt dina värdesaker

Pantit låter dig pantsätta dina värdesaker genom ett så kallat pantlån. Processen är enkel och du klickar först hem en pantpåse. När den kommer hem i brevlådan packar du dina värdesaker och skickar tillbaka. Så fort innehållet är värderat kan du begära ut ett lån med sakerna som säkerhet. Så fort du accepterat erbjudandet har du pengarna på kontot inom 5 minuter.

För att pantsätta dina prylar emot pengar betalar du, nu när vi kontrollerar, en ränta på 3,7%. Har du ingen möjlighet att betala lånet kommer dina saker att säljas. Du är inte skyldig att betala någon mellanskillnad utan värderingen som Pantit gör gäller.

Kontakta Pantit

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.