Hoppa till innehåll
Ordna logo
Recension

Ordna

4

Ordna Bolån är en låneförmedlare med fokus på Bolån, de är en del av Svensk Fastighetsförmedling. Tjänsten är omtyckt och ett tufft ränteklimat skapar det bra möjlighet för kunder att sänka sina kostnader.

Uppdaterad
Comparia.se » Ordna
Ansök hos Ordna

Låninformation

  • Lånebelopp: 250000 - 17000000 kr
  • Ränta: 5 - %
  • Löptid: 1 - 20 år
  • Ålderskrav: 20 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Inte OK
  • Direktutbetalning: Nej
Ordna bild

Om Ordna Bolån

Ordna är ett relativt nytt bolag som grundades 2021. De är ett systerföretag till Svensk Fastighetsförmedling och har ett tydligt fokus: att göra bolåneansökan enkelt. Idag är det en tung och stor process och Svensk Fastighetsförmedling som en av Sveriges största mäklarfirmor vet vart kunder behöver stöd i denna process.

I rådande miljö med hög räntor har det blivit allt viktigare att få ett bra bolån och vi på Comparia.se har även specifikt undersökt och kontrollerar dagligen bäst bolåneräntor för att våra besökare ska hitta rätt. Ordna Bolån är då tjänsten där man kan göra allt detta enkelt med en duktig handläggare.

Kontakta Ordna

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.