Hoppa till innehåll
Recension

Norion Bank

3.3

Norion Bank är tidigare Collector bank som den 5 september 2023 bytte namn. De är en bank som erbjuder finansiering för medelstora företag och fastighetsbolag. Norion bank ingår i den nya varumärkesuppdelningen där Walley är varumärket för betalning och Collector för privatlån, och nu då Norion för företagslån.

Uppdaterad
Comparia.se » Norion Bank

Vilka företagslån beviljar Norion Bank?

Norion Bank har nischat in sig på medelstora företag och beviljar krediter i storleken 30 till 300 miljoner kronor. Ofta gäller krediterna för förvärv, finansiering av byggnationer samt finansiering av lager.

Erbjuder de några andra tjänster?

Utöver lån till företag erbjuder Norion Bank även factoring, fastighetskrediter och Corporate Accelerator. Sistnämnda är ett intressant utbildningsprogram för små och medelstora företag med ett tydligt tillväxtfokus.

Koncernen som helhet erbjuder:

Kreditupplysning av Norion Bank

Om du fått en kreditupplysning från Norion Bank utan att förstå varför är det troligtvis via Collector. Collector är ett dotterbolag till Norion och den som kommer stå som förfrågar på din kreditupplysning är Norion Bank AB. Det kan du bekräfta på deras hemsida eller kontakta kundtjänsten.

Kontakta Norion Bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.