Hoppa till innehåll
Nanokredit logo
Recension

Nanokredit

1.8

Nanokredit är ett traditionellt lån för de som behöver låna en mindre summa pengar en kort tid och har bra ordning på sin ekonomi i övrigt. Inga betalningsanmärkningar accepteras och du måste ha fyllt 20 år.

Uppdaterad
Comparia.se » Nanokredit

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt
3 000 2 733
4 0004 863
6 000 kr6 996
* På 3 månader återbetalning.

Vilka är Nanokredit?

Bakom Nanokredit står snabblånebolaget Na No Invest & Finance AB, som är något av en doldis på den svenska marknaden för smslån. Trots att företaget är relativt okänt håller de hög kvalitet och genomför snabb, säkra utbetalningar. De var dessutom ett av de första företagen att bli godkända av Finansinspektionen.

Fördelar

Blir ditt lån beviljat och utbetalt innan kl. 14.00 en vardag så kommer pengarna att vara på ditt konto samma dag. Vid utbetalningar efter kl. 14.00 så har du pengarna på förmiddagen kommande vardag. Det tas det ingen UC i samband med ansökan. Nanokredits lån är konkurrenskraftiga men sticker inte ut ur mängden. Vi uppskattar tydligheten i hur de redovisar sina priser samt att det inte förekommer några dolda avgifter. Ett extra plus i kanten för enkel ansökan och smidiga utbetalningar samt hjälpsam kundservice.

Nackdelar

  • När du lånar ett större belopp hos Nano kredit blir det förhållandevis dyrt jämfört med andra långivare. De är dock duktiga på att tala om vad lånet som helhet kostar.
  • Betalningsanmärkning är inte okej
  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Årsinkomst på minst 50 000 kr före skatt

Bra att veta

Den effektiva räntan blir lägre om du väljer att betala av pengarna över en längre period. Kom ihåg att du alltid har rätt att lösa in hela lånet i förtid och endast betala ränta för den period du haft lånet. Kundtjänstens öppettider är vardagar 08:00 – 17:00. Under helgdagar håller kundtjänst stängt.

Kontakta Nanokredit

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.