Hoppa till innehåll
Recension

Nanokredit

Nanokredit är ett traditionellt lån för de som behöver låna en mindre summa pengar en kort tid och har bra ordning på sin ekonomi i övrigt. Inga betalningsanmärkningar accepteras och du måste ha fyllt 20 år.

Ansök hos Nanokredit

Sammanfattning av Nanokredit

  • Lånebelopp: 2000 - 600000 kr
  • Ränta: 0 - 0%
  • Löptid: 1 mån - 20 år
  • Ålderskrav: år
  • Kreditupplysning: Bisnode
  • Betalningsanmärkning: OK
  • Direktutbetalning: Ja

Kontakt

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt
3 000 2 733
4 0004 863
6 000 kr6 996
* På 3 månader återbetalning.

Vilka är Nanokredit?

Bakom Nanokredit står snabblånebolaget Na No Invest & Finance AB, som är något av en doldis på den svenska marknaden för snabb och smslån. Trots att företaget är relativt okänt håller de hög kvalitet och genomför snabb, säkra utbetalningar. De var dessutom ett av de första företagen att bli godkända av Finansinspektionen.

Fördelar

Blir ditt lån beviljat och utbetalt innan kl. 14.00 en vardag så kommer pengarna att vara på ditt konto samma dag. Vid utbetalningar efter kl. 14.00 så har du pengarna på förmiddagen kommande vardag. Det tas det ingen UC i samband med ansökan. Nanokredits små lån är konkurrenskraftiga men sticker inte ut ur mängden. Vi uppskattar tydligheten i hur de redovisar sina priser samt att det inte förekommer några dolda avgifter. Ett extra plus i kanten för enkel ansökan och smidiga utbetalningar samt hjälpsam kundservice.

Nackdelar

När du lånar ett större belopp hos Nano kredit blir det förhållandevis dyrt jämfört med andra långivare. De är dock duktiga på att tala om vad lånet som helhet kostar.

Betalningsanmärkning är inte okej och du måste ha fyllt 20 år samt ha en årsinkomst på minst 50 000 kr före skatt.

Bra att veta

Den effektiva räntan blir lägre om du väljer att betala av pengarna över en längre period. Kom ihåg att du alltid har rätt att lösa in hela lånet i förtid och endast betala ränta för den period du haft lånet. Kundtjänstens öppettider är vardagar 08:00 – 17:00. Under helgdagar håller kundtjänst stängt.