Hoppa till innehåll
Multitude Bank logo
Recension

Multitude Bank

4.2

Multitude Bank erbjuder sparkonton till mycket attraktiva räntor. Att öppna ett konto är enkelt och du verifierar dig med BankID.

Uppdaterad
Comparia.se » Multitude Bank
Ansök hos Multitude Bank

Fördelar

  • Hög sparränta
  • Enkelt öppna konto
  • Insättningsgaranti

Nackdelar

  • Kortare historia än många storbanker
Multitude Bank bild

Sparkonto från Multitude Bank

För bara några år sedan visste ingen vilka Multitude Bank var, idag är de en aktörer som har bästa sparräntan i Sverige. I skrivande stund erbjuder de 4,17% rörlig ränta och har även en insättningsgaranti på 100 000 €. De erbjuder utöver rörliga räntor även fasträntekonton på 3 månader, 6 månader, 1 år, 2 år och 3 år. Alla konton är i SEK och helt utan avgifter.

Vi kan verkligen rekommendera Multitude Bank. Det finns flera goda omdömen på internet och vi får en bra känsla. Det kan vara ovant då bolaget är registrerat på Malta men insättningsgaranti gäller även där och du kan vara trygg med en insättning.

Är Multitude bank bra?

Vi hittar ingenting som talar emot att Multitude skulle vara bra. Omdömen är goda och det vi kan undersöka ser bra ut. Ett fynd vi gör i undersökning är ett det är samma bolag som äger Ferratum, en långivare för små snabba lån. Kopplingen behöver inte innebära något negativt men det är en något ifrågasatt verksamhet sedan tidigare. Överväg om det är där du vill placera ditt sparkapital.

Kontakta Multitude Bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.