Hoppa till innehåll
Recension

Mobillån

3.3
2.9 på Trustpilot

Mobillån är en av pionjärerna inom sms lån och hävdar till och med att de var först ut på marknaden. Redan 2006 började företaget Mobillån Sverige AB erbjuda små och korta lån till svenska kunder och ja, det gick att ansöka via sms på den tiden. Idag är Mobillån långt ifrån att dominera marknaden men erbjuder konkurrenskraftiga priser på framförallt mindre lån. Välja mellan kontokredit och mobillån.

Uppdaterad
Comparia.se » Mobillån

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt
1 0001 645
3 0004 501
10 000 kr17 736
Baserat på en månadsbetalning exkl uppläggningskostnad.

Vilka är Mobillån?

Mobillån är en av landets första långivare på den marknad som idag kallas för sms- och snabblånemarknaden där långivare började erbjuda dig att låna pengar snabbt genom direkta utbetalningar och hög tillgänglighet.

Idag har bolaget genomgått en större förändring och du kan som ny kund låna upp till 25 000 kr. Återkommande kunder lånar hela 40 000 kr. Det verkar som att ägarna satsar på att återigen tillhöra de största aktörerna inom branschen och det ska bli intressant att följa Mobillåns fortsatta resa.

Fördelar

Mobillån är en trygg och säker långivare där du dessutom kan låna upp till 40 000 kr. Dom har en smidig Facebook chatt för eventuella frågor. Dom är måna att låna ut till dom som kan betala av sitt lån.

Nackdelar

Det krävs UC. Skillnaden mellan produkterna ”kontokredit” och ”mobillån” är inte heller glasklara för den som inte är återkommande.

Bra att veta

Mobillån har numera ganska strikta regler och kräver att långivaren har en deklarerad inkomst på 150 000 kr, inga betalningsanmärkningar samt är minst 20 år fyllda.

Kontakta Mobillån

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.