Hoppa till innehåll
Krea logo
Recension

Krea

4

Krea erbjuder företagslån, fastighetslån, factoring och leasing. Ett komplett bolag för att finansiera tillväxt eller kassaflöde. De har 92 omdömen på Google med ett genomsnitt på 4,8.

Uppdaterad
Comparia.se » Krea
Ansök hos Krea
Krea Omdöme - Smidigaste sättet för företagslån?

Vad Krea erbjuder

Krea erbjuder flera olika former av företagslån och har en avancerad teknik för kunna erbjuda dig det bästa möjliga lånet. Deras process för att låna börjar med att du klargör syftet och lite uppgifter om ditt företag.

Tjänster från Krea:

  • Fastighetslån
  • Factoring
  • Leasing

Vårt omdöme av Krea

Vi på Comparia.se kan rekommendera Krea. De är ett pålitligt företag med bra kundomdömen och transparent hemsida. Vilka partners man har med i sin jämförelse är tydligt och likväl hur det ligger till med avgifter och kostnader för tjänsten.

Betyg från externa källor:

  • 4,6 av 5 på TrustPilot
  • 4,8 av 5 på Google

Kontakta Krea

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.