Hoppa till innehåll
Recension

Frogtail

Frogtail gick tidigare under namnet Folkia och är ett av de största och äldsta bolagen inom sms lån. De erbjuder lån från 7 000 kr upp till 40 000 kr med generösa återbetalningstider.

Ansök hos Frogtail

Sammanfattning av Frogtail

  • Lånebelopp: 5000 - 40000 kr
  • Ränta: 26 - %
  • Löptid: 1 - 5 år
  • Ålderskrav: 18 år
  • Kreditupplysning: Bisnode
  • Betalningsanmärkning: OK
  • Direktutbetalning: Ja

Kontakt

Prisexempel

Lånebelopp krBetala totalt
7 0008 580
3 00012 024
15 000 kr17 736
* Totalavgift på ett år, inkl uppläggningsavgift och avikostnader. Exakta månadskostnad kan skilja sig från ovanstående belopp eftersom dom tillämpar personlig räntesättning.

Frogtail tillämpar det de kallar för ”personlig räntesättning” och därför går det inte att säga exakt vilken ränta som gäller. Exempel ovan är Frogtails egna men kan alltså skilja sig i verkligheten.

Vilka är Frogtail?

Frogtail är en del av Folkefinansgruppen, ett norskt företag som sysslat länge med snabblån och är en välkänd och etablerad aktör. Tidigare gick man under namnet Folkia.

Fördelar

Frogtail erbjuder allt från 7 000 kr upp till 40 000 kr till alla som fyllt 18 år och har en taxerad inkomst. Betalningsanmärkningar kan godtas och pengarna betalas ut till kontot snabbt, ofta samma dag om du fått ansökan godkänd före kl 13 en vardag. Kundservice är öppet varje dag. även helgdagar.

Ett stort plus är att det går att låna ett större belopp med en lång återbetalningstid. Detta passar bra för de som vill ha en lugn avbetalningstakt.

Nackdelar

Lite krångligs sida, svårt att hitta dom vanliga frågorna som är längst ner på sajt, man vill gärna veta hur snabbt man får pengarna.

Bra att veta

Frogtail tillämpar personliga ränta som bestäms efter en enkel kreditprövning utan UC och den exakta månadskostnaden kommer du att se på skärmen medan din ansökan behandlas.