Hoppa till innehåll
Recension

Flexkontot

4.5
4.6 på Trustpilot

Flexkontot är en flexibel kredit. Den passar dig som behöver pengar relativt fort men även en viss flexibilitet i både uttag och inbetalning.

Uppdaterad
Comparia.se » Flexkontot
Ansök hos Flexkontot

Fördelar

 • Flexibla utbetalningar
 • Kredit upp till 30 000 kr
 • Besked direkt

Nackdelar

 • Hög ränta

Låninformation

 • Lånebelopp: 3000 - 30000 kr
 • Ränta: 43.48 - %
 • Löptid: 1 - 12 mån
 • Ålderskrav: 18 år
 • Kreditupplysning: Bisnode
 • Betalningsanmärkning: Accepteras
 • Direktutbetalning: Ja
Vår kommentar

Lån hos Flexkontot

Lån hos Flexkontot är upp till 30 000 kr med en hög ränta på runt 43%. Utformningen är en kontokredit och du behöver inte använda hela beloppet direkt, och du betalar bara ränta på det du utnyttjar. Vi tycker överlag att det är en relativt schysst kredit, om man verkligen måste.

Återbetalningstiden är 1 – 12 månader och det är viktigt du har en tydlig plan med hur återbetalningen ska ske. Ansökan i sig är enkel och du får svar direkt i samband med ansökan om din kreditvärdighet är god nog eller inte.

Ansök hos Flexkontot nu

Vem passar Flexkontot?

Flexkontot är en kontokredit som passar dig som söker en enkel och okomplicerad kredit med snabba uttag och kortare återbetalning. Räntan är hög och du bör ha koll på att det medför risker att ansöka om denna långivare. De som har ansökt verkar dock nöjda och flexkontot har flera goda omdömen. På TrustPilot har de ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 av 1169 recensioner.

Beviljad av Flexkontot

Varje långivare gör en kreditprövning på dig som ansöker. Du behöver då påvisa en betalningsförmåga vilket är viktigt för att låna ut pengar ansvarsfullt. Flexkontot använder Bisnode, även kallat lån med Bisnode, som upplysningsföretag och accepterar betalningsanmärkningar. Enligt flera omdömen är det en bra kontokredit för dig med låg kreditvärdighet då de har överseende med tidigare misstag eller dåliga betalningsförmåga. De kontrollerar mer här och nu.

Hur lånar jag?

Att ansöka om ett lån hos Flexkontot är enkelt! Du börjar med att ange hur mycket du vill bli beviljad, mellan 3000 kr upp till 30 000 kr. Nästa steg så anger du hur mycket du skulle önska ha utbetalat samma dag. Det kan vara inget eller hela beloppet du ansöker om. I nästa steg får du ett förslag på vad det skulle kosta i nominell ränta samt vilken första dag du behöver betala tillbaka.

Nytt för Flexkontot är även att de betalar ut sina lån med Swish, vilket är ett modernt och snabbt sätt för dig att ta emot pengarna. Direkt till din bank!

Kontakta Flexkontot

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.