Hoppa till innehåll
Everydayplus logo
Recension

Everydayplus

2.9
3.2 på Trustpilot

Everyday+ marknadsförs som kreditkortet i din mobil eftersom bolaget har byggt en lättanvänd app för mobilen varifrån kunderna gör uttag till sitt bankkonto. Lånet fungerar som en kontokredit, med minsta uttag från 200 kr upp till 20 000 kr.

Uppdaterad
Comparia.se » Everydayplus
Ansök hos Everydayplus

Prisexempel 1 mån

Lånebelopp krBetala totalt
1 0001 150
3 0003 450
10 000 kr11 500

Vilka är Everydayplus?

Varumärket Everyday Plus ägs av OPR Finance AB, en etablerad och populär långivare som funnits med länge på den svenska marknaden. Lånet är upplagt som en kontokredit där du kan låna upp till 20 000 kr och ta ut så lite som 200 kr i taget.

Everydayplus trycker hårt på sin slogan ”kreditkortet i din mobil” vilket är en sanning med modifikation men inget att haka upp sig på. Jämfört med övriga långivare anser vi att bolaget står sig bra och sköter utbetalningar snabbt.

Fördelar

Under öppettiderna kommer pengarna inom 15 minuter om du har konto i Nordea. Med konto i annan bank har du pengarna samma dag, förutsatt att din ansökan godkänns före 13:30 en vardag. I övriga fall tar det cirka en bankdag.

Nackdelar

Everyday+ har tyvärr inga särskilda erbjudanden för nya kunder så som räntefria lån. Själva kontokrediten är gratis att ha och att ansöka om. Kunder betalar bara ränta för den kredit de faktiskt utnyttjar, vilket är bra.

En annan nackdel är att de inte godkänner betalningsanmärkningar av något slag samt har relativt höga inkomstkrav. OPR Finance tar helt enkelt det säkra före det osäkra och har en försiktig syn på kreditgivning.

Bra att veta

Räntan är lite krånglig att förstå, eftersom den är dyrare i början och sedan går ner. När du gjort ett uttag är månadsräntan 15 % i tio dagar. Därefter sjunker den till 5 %. Effektiv ränta uppges vara 99,83 %.

Kontakta Everydayplus

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.