Hoppa till innehåll
Danske bank logo
Recension

Danske bank

4

Danske bank är en av storbankerna i Sverige. De erbjuder privatlån, sparkonton, bolån och mycket mera. Vi har granskat alla tjänster och lämnet ett omdöme, med goda rekommendationer.

Uppdaterad
Comparia.se » Danske bank
Ansök hos Danske bank

Varför ska man välja Danske bank?

Danske bank är en av de största bankerna i Sverige och något som i folkmun och i media kallas för ”storbank”. De erbjuder massor av olika tjänster både för privatpersoner och företag. Utbudet sträcker sig från enklare smålån till pensionssparande och bolån. De har gott om kontor i Sverige och du kan ofta få prata med en handläggare/bankman i samband med ditt ärende. Allt detta gör att man klassas som en storbank i förhållande till de mer nischade banker som erbjuder enklare lån helt digitalt utan fysiska kontor.

Anledningar till att välja Danske bank oavsett ärende:

  • Stora och trygga
  • Insättningsgarantier
  • En riktig bank med banklicens
  • Marknadsmässiga villkor

Omdöme av Danske bank

Danske bank har över 14 000 omdömen hos TrustPilot med ett genomsnittligt betyg av 4.5. Det i förhållande till andra banker väldigt bra och vi ser flera goda recensioner av nöjda kunder. Vi på Comparia.se kan bekräfta det goda omdömet då vi varit i kontakt med deras kundtjänst samt granskat villkoren för både lån och sparande.

Kontakta Danske bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.