Hoppa till innehåll
Creddo logo
Recension

Creddo

4

Creddo erbjuder finansiering av företag mellan 10 000 kr upp till 10 miljoner kronor. De har flera goda omdömen och ett snitt på 4,4 av 5 hos TrustPilot.

Uppdaterad
Comparia.se » Creddo
Ansök hos Creddo
Creddo bild

Creddo samlar företagslån

Creddo är en låneförmedlare men för företagslån. Det är inte lika vanligt som för privata konsumtionslån men har en liknande funktion. Du ansöker med ditt eller ett företag du representerar och låneerbjudandet går iväg till flera banker. De tävlar sen om att ge dig den bästa möjliga krediten och du kan välja ett som passar era önskemål. Creddo har gjort exakt detta upplägg sedan starten 2019 och har de 20 anslutna banker.

Omdöme

Vi tycker att Creddo är en bra tjänst och ett smidigt sätt för företag att söka lån hos 20 långivare i en enkel process. Det passar ypperligt för mindre eller medelstora företag som inte har en etablerad företagskontakt och därmed behöver hitta en ny samarbetspartner. Creddo har bra betyg hos TrustPilot och vi ser inga indikationer på att tjänsten skulle vara dålig eller på något sätt bedräglig.

Kontakta Creddo

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.