Hoppa till innehåll
Bluestep Bank logo
Recension

Bluestep Bank

4

Bluestep Bank är banken för frilansare, egenföretagare, vikarier eller bara dig som i banken ögon ser ut som alla andra. De är ett perfekt alternativ för dig som har god ekonomi men tack vare bankerna byråkrati inte blir beviljad lån.

Uppdaterad
Comparia.se » Bluestep Bank

Vad är haken med Bluestep?

Frågan och det som många funderar kring Bluestep är vad som är haken? Varför skulle en bolåneutmanare komma och erbjuda mig bolån när ingen annan gör det? Funderingarna är legitima och det finns en stor skillnad mot Bluestep i förhållande till andra traditionella banker, och det är priset. Deras snittränta är högre än många andra banker som Nordea, Swedbank och Handelsbanken.

Att något är dyrare behöver inte innebära att det är dåligt men det är bra om du har förståelse kring prisbilden innan du väljer att låna. Vi har strukturerat alla kostnader kring bolån och hur bolåneräntor fungerar på Comparia, alltför att du ska få det enklare.

Omdöme

Vårt omdöme av Bluestep Bank är bra! Vi har grundat i det i en generell uppfattning i kombination med mätpunkter som kundtjänst, utbud och externa omdömen. Eftersom vi har recenserat över 100 olika långivare genom åren är vår generella bedömning att Bluestep är pålitliga och agerar efter marknadens villkor. Kundtjänsten kan vi även där se att de har god tillgänglighet för kunderna och de går kontakta via Facebook, e-post och telefon. Externa omdömen finns från bland annat TrustPilot där de har 4,3 av 5 i betyg, med över 300 lämnade omdömen.

Kontakta Bluestep Bank

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.