Hoppa till innehåll
Recension

Beefinans

4

Beefinans är en förmedlare med gott omdöme, massor av fina recensioner och ett stort antal anslutna banker. Totalt är det 38 anslutna banker som kan tävla om att ge dig ett bra lån.

Uppdaterad
Comparia.se » Beefinans
Ansök hos Beefinans

Låninformation

  • Lånebelopp: 5000 - 600000 kr
  • Ränta: 2.95 - 29.95%
  • Löptid: 1 - 18 år
  • Ålderskrav: 18 år
  • Kreditupplysning: UC
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Nej

Om Beefinans

Beefinans är ett litet företag med säte i Danmark. De är en så kallad låneförmedlare som genom en ansökan skickar dina uppgifter till över 30 banker. Det gör att endast en upplysning tas och du får svar snabbt och smidigt. Beefinans har goda omdömen och vår recension kommer att ge dig en bättre bild av betyget och kundtjänsten.

Omdöme

Vi har positivt överraskade av Beefinans. Vid en första anblick kan hemsidan se något föråldrad ut men tjänsten fungerar super. Ansökan kommer iväg smidigt, efter en del uppgifter som behöver lämnas. Eftersom tjänsten till stor del administreras av Sambla bör vi kunna räkna deras omdömen som samma för Beefinans. De har 4,8 av 5 på 23 428 omdömen.

Kundtjänst

För frågor kring tjänsten kontaktar Beefinans enkelt via e-post eller telefon. De har öppet vardagar och helger.

Kontakta Beefinans

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.