cashbuddy_logo

Cashbuddy är ett låneinstitut som inriktar sig på smslån med längre löptider än traditionella långivare. Om du på förhand vet att du kan behöva lite längre tid på dig att betala ditt lån, så är Cashbuddy ett utmärkt alternativ. Du har även möjligheten till två betalningsfria månader per år.

Lånebelopp: 3 000 - 25 000 kr
Löptid: 1-5 år
Eff. årsränta: 33.4 %
Utbetalningstid: 1-3 arbetsdagar
Åldersgräns: 20 år
Betalningsanmärkning OK? Ja
Lån utan UC: Nej

Prisexempel

 

Lånebelopp kr Lånekostnad totalt
3 000 3 495
5 000 5 825
10 000 kr 11 649

Vilka är Cashbuddy?

Cashbuddy ingår i JSM Capital AB som även är ägare av Cash2you. Båda delar exakt samma låneupplägg med varandra. De är alltså två helt olika varumärken med samma erbjudanden. Oavsett vem du väljer att ansöka hos så har du samma villkor att förvänta.

Fördelar

Precis som Cash2you så kan du få igenom ett lån även om du har betalningsanmärkningar. Cashbuddy erbjuder billiga smslån med längre löptider än många av sina konkurrenter. Du behöver inte ha en fast inkomst för få din ansökan beviljad av Cash2you, något som underlättar ifall du exempelvis är deltidsanställd. 

Nackdelar

Tar alltid en UC när du ansöker. Det minsta lånet är på 3 000 kr och tillsammans med deras långa utbetalningstid på 1 - 3 arbetsdagar så finns det bättre alternativ för dig som behöver ett snabbt korttidslån. Kundtjänst är öppen mellan 09:00 - 12:30 på vardagar och stängd på helger, något som vi på Comparia inte tycker är tillräckligt bra.

Bra att veta

Även här har du rätten till två betalningsfria månader per år, något som är uppskattat under exempelvis högtider när utgifterna vanligtvis brukar bli högre.