Hoppa till innehåll
Pjum logo
Recension

Pjum

3
4.2 på Trustpilot

Pjum är en relativt ny långivare som erbjuder enkel ansökan, svar direkt och utbetalning nästkommande vardag. Krediten är en kontokredit upp till 15 000 kr.

Uppdaterad
Comparia.se » Pjum

Fördelar

  • Enkel ansökan
  • Svar direkt
  • Utbetalning inom 1 dygn

Fördelar med Pjum

Pjum har av flera olika källor fått gott omdöme och deras kontokredit framställs som flexibel, enkel och schysst. Enligt vår undersökning verkar det stämma. Just nu har Pjum även ett räntefritt erbjudande där om du fullbetalar krediten efter en månad (upp till 10 000 kr) betalas ingen ränta på lånet.

Utöver det har man en schysst hemsida som är enkel att navigera sig på. Inom en snart framtid ska de även lansera ett kort kopplat till tjänsten vilket kan vara mycket användbart och smidigt.

Nackdelar

Nackdelarna med Pjum är få men i vår recension är det en sak som är påtagligt, hemsidan är på engelska. Även fast kontaktuppgifter och informationen tydligt riktar sig till svenska kunder blir det lite konstigt, och vi blir osäkra på hur säker webbplatsen är. Vi antar det är en smaksak och för. vissa är det inget problem alls.

Kontakta Pjum

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.