Hoppa till innehåll
Kompar logo
Recension

Kompar

4

Kompar är en förmedlar som fokuserar på små och medelstora företag. De är registrerade hos Finansinspektionen och har goda omdömen hos MyStep.se.

Uppdaterad
Comparia.se » Kompar
Ansök hos Kompar

Krav för låna hos Kompar

Kompar har till skillnad från många andra generösa krav när det kommer till vilka som kan ansöka om lån. Dels accepterar de om företaget eller du som ägare har betalningsanmärkningar sedan tidigare men även accepteras alla bolagsformer.

Grundkrav för att ansöka hos Kompar:

  • Registrerat företag i Sverige (aktiebolag, enskild firma eller kommandit- och handelsbolag)
  • Personlig borgen som säkerhet
  • Godkänd UC på företaget
  • Godkänd Creditsafe på företrädare

Omdöme

Vi rekommenderar Kompar! Det är en smidig tjänst som hjälper dig eller ert bolag få ett lån eller bra kontakt hos en bank. I en ansökan får du kontakt med 20 som banker som alla tävlar om att ge det bästa erbjudandet. Hos TrustPilot har Kompar 3,7 av 5 i betyg.

Kontakta Kompar

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.