Hoppa till innehåll
Recension

Creditstar

3

Creditstar är en långivare som är verksam i över 9 länder. De erbjuder lån utan UC upp till 90 000 kr och accepterar i viss mån betalningsanmärkningar. Hemsidan uppleves enkel att navigera och låneprocessen är 100% digital. Vi har hittar flera goda omdömen men det cirkulerar även ett par negativa.

Uppdaterad
Comparia.se » Creditstar

Prisexempel

Lånebelopp krLånekostnad totalt
5 0006 326 kr
10 00011 925 kr
20 000 kr23 123 kr
*Gäller ett lån på 6 månader.

Vilka är Creditstar?

Creditstar ingår i koncernen Creditstar Group och har funnits på marknaden sedan 2006. Dom har numera höjt lånen och du kan låna från 5000 kr till 50 000 kr utan UC. Under 2022 ökade man högsta möjlige lånegränsen till 90 000 kr.

Fördelar

Du kan ansöka utan UC och få pengarna redan samma dag då Creditstar har konto hos alla de större bankerna såsom Handelsbanken, SEB, Nordea och Swedbank. Något som är väldigt bra med just Creditstar är att de inte har några krav på hur mycket du måste tjäna för att få din ansökan godkänd.

Nackdelar med Credistar

För att kunna lån via Creditstar behöver du bara vara 23 år gammal och ha en fast inkomst. Inte så generösa öppettider för kundtjänst (08 – 17) samt stängt på helger. Tyvärr får du inte heller ha några betalningsanmärkningar för att kunna ta ett lån hos Creditstar. Ansökningsformuläret är onödigt krångligt. Väldigt snål med information på deras sajt något som en ny kund gärna kanske vill grotta ner sig i.

Om du vill öka dina möjligheter till ett lån hos Creditstar godkänner de ansökningar tillsammans med borgensman.

Lån hos Creditstar

Ett lån hos Credistar är från 5000 kr upp till 90 000 kr. Återbetalningstiden är mellan 6 till 24 månader. Villkoren är relativt bra men inte de bästa. Creditstars lån är ett alternativ för dig som inte kan vända dig till de största bankerna. De har i större grad överseende med anmärkningar och om du har andra skulder.

Kontakta Creditstar

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.