Hoppa till innehåll
Recension

Anyfin

3

Anyfin har ett enkelt mål och det är att sänka kostnaden på de krediter som man redan har. Eftersom Anyfin har som mål att sänka dina räntekostnader ger de inte ut några nya krediter.

Uppdaterad
Comparia.se » Anyfin

Låninformation

  • Lånebelopp: 1000 - 300000 kr
  • Ränta: 3.95 - 19.90%
  • Löptid: 3 mån - 10 år
  • Ålderskrav: 18 år
  • Kreditupplysning:
  • Betalningsanmärkning: Accepteras
  • Direktutbetalning: Nej

Prisexempel

Lånebelopp krLägst att betala/mån
1000 kr115 kr
5000 kr459 kr
100 000 kr8633 kr
Beräkningarna är gjorda på att man betalar tillbaka under 1 år.

Den slutgiltiga räntan är individuell och bestäms efter kreditprövning.

Vilka är Anyfin?

Anyfin vill förändra branschen som helhet genom att ge bättre räntor.  Anyfin grundades 2017 och är ett fristående konsumentkreditinstitut som står under finansinspektionens tillsyn. Hos de anställda på Anyfin finns mer än 20 års erfarenhet från riskbedömning, kreditgivning och teknikutveckling från några av sveriges främsta teknikbolag, som iZettle, Klarna och Spotify.

Hos Anyfin kan man som mest samla lån upp till 100 000 kr. När man ansöker om ett lån hos Anifyn görs en kreditupplysning och därefter görs en bedömning om Anyfin har möjlighet att hjälpa dig.  Efter det görs en helhetsbedömning och därefter sätts en individuell ränta. Om Anyfin inte kan erbjuda en bättre ränta än den man redan har går dem inte vidare med ansökan.

Fördelar

Individuella räntor

Går inte vidare med ansökan om de inte kan sänka dina räntor

Inga krav på anställning eller inkomst för att ansöka om lån

Har enligt egen utsago i genomsnitt sänkt sina kunders räntor med 50%

Nackdelar

Finns väl egentligen inga uppenbara nackdelar med Anyfin. Det som kan nämnas är att kreditupplysningen tas från UC.

Bra att veta

Anyfin kan maximalt omfinansiera krediter upp till 100 000 kr. Man kan alltid lösa sin kredit när som helst utan extra kostnad.

Kundservice till Anyfin kan nås via messenger, e-post eller telefon.

Kontakta Anyfin

Vår metodik

Comparia recenserar långivare med både fokus data och upplevelse. Data representerar ränta, avgifter, återbetalningstid, ålderskrav och andra värden som är tydliga och gå jämföra rakt av. Dessa samlar vi in via villkor, direkt på hemsidan eller genom att kontakta respektive långivare. Upplevelse kan framstå som mer rörligt och vi kollar t.ex. på hur svårt det är att söka, vad tidigare kunder skriver i sina recensioner eller hur ansökningsprocessen upplevs. Sammantaget får långivaren ett betyg som ska vara trovärdigt och kunna ligga till grund för ditt beslut. Du kan även läsa mer om vår redaktionella policy.