meddelandelån_logo

Meddelandelån är ett av de första sms lånen som kom till Sverige (redan 2006). De är en mycket populär långivare och har ett gott rykte bland kunderna tack vare bland annat generösa öppettider och tydliga priser.

Lånebelopp:1000 - 30 000 kr
Löptid:1 mån - 3 år
Eff. årsränta:65,44%- 194,93%
Utbetalningstid:Samma dag
Åldersgräns:20 år
Betalningsanmärkning OK?Nej
Lån utan UC:Ja

Prisexempel

 

Lånebelopp krBetala totalt
2 0002 489
5 0005 585
10 000 kr11 176
*Totalkostnad på en månad avbetalning.

Vilka är Meddelandelån?

Meddelandelån ingår i gruppen C Finance AB, ett företag som var bland de allra första att erbjuda låneformen smslån i Sverige.

Bolaget har erbjudit snabblån sedan 2006 och har på den tiden byggt upp ett stort förtroendekapital hos både kunder och branschen i övrigt. Man är medlem i branschorganisationen SKEF och är en populär långivare hos kunderna. Nya kunder lånar 1000 kr avgiftsfritt och högsta belopp är 30 000 kr.

Fördelar

Meddelandelån kör ett enkelt och tydligt koncept genom att erbjuda sms lån snabbt och enkelt utan krusiduller. De håller vad de lovar, har riktigt bra öppettider och redovisar sina priser på ett ärligt sätt.

Detta är helt enkelt ett klassiskt sms lån som lever upp till förväntningarna. Knappast billigast på marknaden men långt ifrån dyrast heller. Med andra ord ett perfekt alternativ för den som behöver låna pengar snabbt och tryggt och är beredd att betala lite extra för detta.

Nackdelar

Det enda negativa ur vår synvinkel är att bolaget kräver att du ska ha fyllt 20 år för att kunna låna. Återbetalningstid 1 eller 2 månader endast. 

Bra att veta

Här har du stor chans att få ditt lån beviljat så länge du inte har någon betalningsanmärkning.