creditstar_logo

Creditstar är ett utmärkt och billigt alternativ för dig som behöver ett korttidslån på ett par dagar, men blir ett av marknadens dyraste ifall du behöver längre återbetalningstid. Som ny kund kan du låna upp till 5 000 kr utan UC medan återkommande kunder har möjlighet att låna upp till 20 000 kr. Betyget hade blivit avsevärt mycket högre om det inte vore för den krångliga och långsamma ansökningsprocessen.

Lånebelopp: 500 - 20 000 kr
Löptid: 5 dagar - 30 dagar
Eff. årsränta: 1132,10 %
Utbetalningstid: Samma dag
Åldersgräns: 18 år
Betalningsanmärkning OK? Nej
Lån utan UC: Ja

Prisexempel

 

Lånebelopp kr Lånekostnad totalt
1 000 1 035
5 000 5 175
10 000 kr 10 350

Vilka är Creditstar?

Creditstar ingår i koncernen Creditstar Group och har funnits på marknaden sedan 2006. Som en av de äldre aktörerna har de ett av marknadens bästa erbjudanden på korttidslån. Nya kunder hos Creditstar kan låna upp till 5 000 kr med en löptid på högst 30 dagar.

Fördelar

Ett av marknadens billigaste korttidslån. Du kan ansöka utan UC och få pengarna redan samma dag då Creditstar har konto hos alla de större bankerna såsom Handelsbanken, SEB, Nordea och Swedbank.

För att kunna ta ett smslån via Creditstar behöver du bara vara 18 år gammal och ha en fast inkomst. Något som är väldigt bra med just Creditstar är att de inte har några krav på hur mycket du måste tjäna för att få din ansökan godkänd. 

Nackdelar

Inte så generösa öppettider för kundtjänst (08 - 17) samt stängt på helger. Väldigt dyra ifall löptiden på ditt lån är längre än ett par dagar. Tyvärr får du inte heller ha några betalningsanmärkningar för att kunna ta ett smslån av Creditstar. Ansökningsformuläret är onödigt krångligt.

Bra att veta

För att Creditstar ska vara ett prisvärt alternativ rekommenderar vi lån på under 2 000 kr med en löptid på max 14 dagar. Behöver du låna mer pengar med en längre löptid än två veckor föreslår vi att du vänder dig till en annan långivare.